+389 2 3092990 Пон|Mon - Пет|Fri 09h - 19h Саб |Sat 09h-14h

BERTI

Италијански паркет

Calda e naturale essenza dell’abitare.

BERTI е италијанска компанија која е основана во 1910 година, а денес е водечки производител на паркет во Италија. Некои работи се менуваат со текот на времето, но некои остануваат традиција: компанијата се уште е вистински семеен бизнис, лично управувана од нејзините сопствениците.

Изборот на BERTI дрвени подови за вашиот дом е престижен. Природен, елегантен, модерен, и топол – тоа се главните карактеристики на нашиот паркет. Шармантни и елегантни големини, ова е нашиот одговор на актуелните трендови и потреби на пазарот.

Intarsia паркет

Intarsia е највисоко ниво на паркет мајсторството. Во старо време овој паркет се користеше како декор исклучиво во кралските дворци и куќи на големите луѓе.

Дизајнот на intarsia паркетот е различен од сложеноста на формите: тука се користат разни детали со заоблени облици, цветни дизајни, монограми и разновидни високо уметнички композиции создадени од овие детали. Физичките карактеристики, бојата и текстурата на површината на дрвото, се земени во предвид при изборот на дрво за цртање.

Погледнете дел од прекрасните intarsia паркети од галеријата на BERTI.

berti parket 3
berti parket 4
berti parket 5
previous arrow
next arrow
berti parket 3
berti parket 4
berti parket 5
previous arrow
next arrow
Close Menu