+389 2 3092990 Пон - Пет 09h - 19h Саб 09h-14h

Влијанието на светлиот и темниот под на собата

Еден од најважните елементи во внатрешната декорација е изборот на соодветна подна подлога. Кога размислувате за изборот на под, помислете на подот како едно големо и празно сликарско платно, додека…

Продолжете со читање...

Апсолутно совпаѓање на боите – Натпревар помеѓу паркетот и скалите, бидејќи дизајнот на современиот дом не завршува со скалите

Естетиката на просторот води до својата завршница преку скалите. Единствено во АСПРОМ може да најдете соодветни скали за секој дрвен под - со ист формат, тип на дрво, боја и…

Продолжете со читање...
  • 1
  • 2
Close Menu