+389 2 3092990 Пон|Mon - Пет|Fri 09h - 19h Саб |Sat 09h-14h

BOLTA
ЛАЈСНИ ЗА СЕКОЈА НАМЕНА

Zuverlässig.
Innovativ.
Wunderschönen.

БОЛТА е германски бренд кој постои од 1958 година и континуирано се стекнал со вредност како резултат на постојаното соочување со моменталните барања на пазарот.
Нашите производи се отпорни на влага, имаат стабилни димензии, со две флексибилни запечатувачки усни, обезбедувајќи беспрекорно запечатување во ѕидната и подната површина и со тоа минимизирање на звукот.

Close Menu