+389 2 3092990 Пон|Mon - Пет|Fri 09h - 19h Саб |Sat 09h-14h

BURMATEX

Сите ние ја делиме љубовта кон авантурата и мечтаеме да патуваме и да посетиме далеку распространети места! За да ги инспирираме нашите дизајнирани дела.

Kаталог

Burmatex е британска компанија специјализирана за производство на теписони во плочи. Оваа група вклучува теписони од велур, (структурирано) букле, како и иглени плочи. Нивната предност се рефлектира во стабилноста, употребата на квалитетни материјали и модерните структурирани дизајни, кои овозможуваат монтажа во повеќе можни комбинации

Osaka

Поттикнат од судири во јапонската култура; нова и стара, топла и cool, урбана и природна – Oсака е збирка на контрасти кои работат беспрекорно заедно.

Tivoli

Претставува висококвалитетен (класа 33) теписон во плочи кој може да се користи поединечно или во порачан аранжман, со експанзивна, модерна палета на бои кои овозможуваат креативни скици погодни за сите комерцијални и јавни простори.

ZIP

Еластичен теписон со впечатлив изглед, кој нуди уникатна текстура и контраст на бои, со можни комбинации за уникатни подни шеми.

GO TO

Може да биде обичен и пругест во палета од 15 бои. Секоја боја, освен црно-црната, има свој пандан кај пругестиот дизајн. Може да се комбинираат и ускладат обичните со пругастите опции за да се добие креативен распоред на подот.

VELOUR EXCEL

Претставува луксузен, велур теписон погоден за употреба во рамки на тешко захтевниот пазар. Врвната мешавина на обоени влакна го прави идеален за употреба во комерцијални и јавни објекти.

Ова се само дел од колекциите на BURMATEX, за нив и за останатите може да добиете технички карактеристики во нашиот showroom.

Close Menu