+389 2 3092990 Пон|Mon - Пет|Fri 09h - 19h Саб |Sat 09h-14h

Апсолутно совпаѓање на боите – Натпревар помеѓу паркетот и скалите, бидејќи дизајнот на современиот дом не завршува со скалите

Естетиката на просторот води до својата завршница преку скалите. Единствено во АСПРОМ може да најдете соодветни скали за секој дрвен под – со ист формат, тип на дрво, боја и завршна површина како самиот паркет. Конзистентниот дизајн резултира со хармоничен целокупен ефект: паркетот и скалите стануваат едно. Постоечките скали во проектите за реновирање, исто така, можат да бидат индивидуално дизајнирани. Ние нудиме совршено прилагодени, квалитетни решенија за брзо и лесно покривање на скалите.

Вашите предности на прв поглед се:

  • Под и скали од еден извор

  • Совршен натпревар во боја

  • Идеално за реновирање

  • Беспрекорен пренос: Нашиот систем ни овозможува да понудиме непречен пренос на следниот спрат (следно скалило).

Држачи и ѕидни облоги

Држачи и ѕидни облоги кои одговараат на вашиот избор на паркет се шлаг на торта за совршен изглед на вашето дрвено скалило. Овие детали значително влијаат и го облагородуваат изгледот.

"STEP" ПРОФИЛИ

Од класичниот широк профил од 40 см до блок step профил со беспрекорен (лесен) покрив, ние нудиме интелигентно решение за секое барање.

ГРАНИЦА ЗА СЕКОЕ СКАЛИЛО КАКО ОПЦИЈА

Страничните заштити на подножјето и ѕидот се оптимално прилагодени на вашето скалило. Поединечните елементи се спојуваат во стилски единствен дизајн. Од едноставни до елегантни – нашите граници имаат специјален финиш во допир со вашиот паркет. Тие се чисти и совршени, во различни дизајни и формати. Класични, елегантни дрвени граници кои со интелегентниот клип систем го комплетираат паркетот. Тие го додаваат последниот допир со вашиот паркет.

Close Menu