+389 2 3092990 Пон|Mon - Пет|Fri 09h - 19h Саб |Sat 09h-14h

DОМО®
ВЕШТАЧКА ТРЕВА

EXPERT IN PERFORMANTE KUNSTGRASSYSTEMEN

Domo® Sports Grass е светски водечки експерт за квалитетни спортски површински решенија. Со повеќе од 30 години искуство, Domo® ја презема водечката улога во најиновативните системи за вештачка трева.

Kаталог

Повеќенаменските спортски терени се исклучително практични за општините, училиштата, хотелите, универзитетите и здравствените центри, кои треба да ги задоволат што е можно повеќе корисници на флексибилен начин. Тие, исто така, поттикнуваат широк спектар на спортски и рекреативни активности врз основа на нивната мултифункционална природа.​

Придобивки:

 1. Заштедува простор и пари: еден единствен терен за разни спортови, како што се фудбал, хокеј, тенис, одбојка, бадминтон и голф
 2. Поттикнува развој на разни спортски активности
 3. Погодни за тимски спортови и индивидуална употреба
 4. Може да се игра цела година
 5. Брзо одводнување и сушење
 6. Врвен квалитет: многу тешко изработен и димензионално стабилен со безбедна површина
 7. Потребно е минимално одржување
 8. Вградените ознаки секогаш совршено се видливи
 9. Можност за дизајнирање на свој терен во различни бои
 10. Квалитет гарантиран од независни тест лаборатории

Меѓународната фудбалска асоцијација FIFA, постави специфични стандарди за квалитет за вештачки тревни терени во рамки на “FIFA Концепт за квалитет на фудбалски терен”. Како резултат на тоа, терените со вештачка трева сега можат да се користат и во натпреварувачката лига. Domo® Sports Grass има инсталирано FIFA 1 и 2 STAR терени низ целиот свет.

DOMO® LANDSCAPE GRASS

Domo® е пионер и во полето на вештачка трева за градини, тераси, базени, отворени простори за живеење, комерцијални области, подножја за настани и игралишта. 
АСПРОМ и Domo® ќе ви помогнат да го направите најдобриот избор: ние нудиме совети за основата, тревната платформа, и системите за полнење, одводнување и одржување.

10 причини за избор на вештачка пејзажна трева:

 1. Секогаш зелена, и во услови на жешко лето
 2. Лесна за одржување: косење и плевене се дефинитивно нешто од минатото
 3. Нулта вода
 4. Еколошка подлога, без употреба на ѓубрива
 5. Исклучително погодна за домашни миленици
 6. Мека и постојана за играње, совршена за деца
 7. Нема суви петна, на пример, под базенот
 8. Лесна за инсталација и поставување
 9. Погодна за неограничен опсег на апликации
 10. Достапна
Close Menu