+389 2 3092990 Пон|Mon - Пет|Fri 09h - 19h Саб |Sat 09h-14h

VORWERK – ГЕРМАНСКИ ТЕПИСОНИ

Брендот VORWERK и етикетата “Made in Germany” претставуваат синоним за квалитетни теписони. Заедно, овие фактори доведуваат до “фасцинација” како енормно високо ниво на прифаќање на пазарот, вистински benchmark од самиот почеток.

IT’S A VORWERK! WHEN IT’S PERFECT FOR YOU IN EVERY RESPECT.

Нашата единствена поставеност е гаранција дека ќе го пронајдете вашиот совршен теписон. Теписон наменет за вашиот стил и ниво на стандард, за вашиот дом или за комерцијален простор, во конкретниот тон на бојата што го посакувате. Тука е местото каде што имате можност да го откриете вашиот идеален производ според вашите специфични критериуми за пребарување. Како што ќе посакате.

BREATHE FREELY AND FEEL GOOD AT HOME WITH CARPETING

Разни студии потврдуваат дека теписоните од ѕид до ѕид го подобруваат квалитетот на воздухот во затворени простории со врзување на фини честички од прашина. Сепак, покрај почист воздух на долг рок, теписонот, исто така, нуди мноштво други предности кои јасно придонесуваат кон подобрување на квалитетот на животот во домот.
Како текстилен производ, теписоните автоматски даваат топол, пријатен допир во секоја соба, моментално чувство на благосостојба. Мекиот, домашен изглед на влакната, меѓу другото – генерира забележително чувство на цврстина. Малото отскокнување што произлегува од повеќеслојната конструкција обезбедува висок степен на удобност при одење.
Теписоните подеднакво изолираат од бучава, обезбедуваат потивка внатрешна акустика и го намалуваат стресот воопшто. И покрај се, теписоните задржуваат топлина. Ова ги намалува трошоците за греење и има позитивно влијание врз енергетскиот отпечаток.
Close Menu