+389 2 3092990 Пон|Mon - Пет|Fri 09h - 19h Саб |Sat 09h-14h

Haro Паркет

Експертиза од БАВАРИА стара од 1866 година

Parkett im Tafel-Design für noch mehr Exklusivität

Паркет во дизајнирани табла за спокојство со повеќе ексклузивност. Паркет панели рачно изработени од најквалитетни парчиња дрво. Различни дизајни на даски составени од индивидуални елементи, до експресивен финиш. Површина составена од 5 или 6 видови дрва. Рафинирање на површината со вредно алоевера природно масло.

HARO Wall – Design Wood Wood on the wall creates eye-catchers in the room, emanating a distinctive sense of warmth and comfort.

Моменталните трендови во дизајнот на ентериерот се вртат околу натуралноста и јасните концепти на простории со големи прозорци. Делумни или целосни дизајни на ѕидови со дрвени елементи совршено се вклопуваат. Тие создаваат контрапункти за концептот на собата или ја нагласуваат на суптилен начин. Ова целосно ново живо искуство е подвлечено од благородни, селектирани дрва, впечатлива текстура на дизајнерските елементи и нивните мат подмачкани површини.
Отворените концепти за интериери со јасни контури развиваат друг карактер со HARO елементи. Дрвото на ѕидот создава привлечно око во просторијата, давајќи карактеристично чувство на топлина и удобност. Без разлика каков под имате, може да креирате стилски акценти со делумна покривка на некој од ѕидовите, особено во големи соби.

Друга можна примена на HARO Wall е обложување на потпорни столбови и други архитектонски детали. Доминацијата на строгата архитектура ја намалува природната суштина на дрвените елементи, кои хармонично се интегрираат во собата.

Предности кои импресионираат

Наједноставен и најбрз систем за ѕидни облоги. Особено природен дизајн благодарение на внимателното избрани дрва. Особено природен изглед создаден од матирани, подмачкани површини со користење на различни текстури. Нема потреба од странични рамки, благодарение на ниската инсталациона висина. Без дупчење, ковање или користење на завртки.

Едноставно, брзо и лесно се инсталира

Отстранете го заштитниот филм. Лепливите ленти ComforTec на опачината се подготвени за брза адхезија. Нанесете лепило за монтажа. Притиснете нежно. Вие сте готови!
Close Menu