+389 2 3092990 Пон|Mon - Пет|Fri 09h - 19h Саб |Sat 09h-14h

KDF
Индустриски подови

Каталог

KDF е една од најдинамичните и извозно ориентирани грчки компании, која се занимава со производство и трговија на широк спектар на материјали во градежништвото. Таа е пионер во секторот на спортски подни системи и индустриски подови, со особено внимание во обезбедување на целосно надграден спектар на производи и услуги, сертифицирани од страна на ITF, IAAF, ЕУ норми, LNE, LABOSPORT, ISASPORT.

POLCOAT PU FLEX 885

 

Обоена, еластична полиуретанска подна облога погодна за внатрешни и надворешни суви зони со лесно до средно оптеретување. Спречува создавање и распаѓање на прашина, лесна за чистење и одржување, задоволувајќи ги здравствените стандарди.

Close Menu