+389 2 3092990 Пон|Mon - Пет|Fri 09h - 19h Саб |Sat 09h-14h

KDF Спортски подови

45 годишно искуство

KDF е една од најдинамичните и извозно ориентирани грчки компании, која се занимава со производство и трговија на широк спектар на материјали во градежништвото и комплетни системи. Меѓу нив, нашите спортски материјали и одржливи системи имаат истакнато место.

Со децении KDF е еден од апсолутните експерти во спортските подови во Европа, обезбедувајќи комплетна решенија базирани на акрилни или полиуретански решенија за отворени и затворени спортски објекти, како и детски терени за играње, патеки за трчање и возење велосипеди.

Надворешни мултифункционални игралишта - СИСТЕМ WET-POUR POLYFLEX PU-EX

Високо еластичен систем на спортски подови идеален за повеќенаменски игралишта на отворено: тенис, кошарка, одбојка, ракомет, фудбал …

Затворени спортски објекти SYSTEM POLYFLEX PU-IN

Високо еластичен систем на спортски подови идеален за повеќенаменски игралишта на отворено: тенис, кошарка, одбојка, ракомет, фудбал …

Затворени спортски објекти - SYSTEM POLYFLEX PU-IN

Сертифициран од LABOSPORT и според EN 1177 стандардите од Институтот LNE. Еластичен под, безбеден на влажни услови..

Close Menu