+389 2 3092990 Пон|Mon - Пет|Fri 09h - 19h Саб |Sat 09h-14h

KERAKOLL

Од сега во нашата понуда ја имаме еколошката програма на лепила за паркети на реномираниот Италијански производител Kerakoll која е целосно без испарливи штетни органски соединенија. Овие подобрени лепила отвораат нови перспективи за подобрување на воздухот во затворени простории.​

Следејќи ги позитивните ефекти врз здравјето на луѓето и заштитата на животната средина, Kerakoll, од сите светски производители на лепило отиде најдалеку.
Kerakoll производите за паркети имаат голем број на меѓународни престижни награди и признанија, а за време на тестирањето на светски познатиот институт Eurofins Scientific Parquet Flooring, компанијата доби награда за најбезбеден лепак за паркет за човековото здравје меѓу производите од истата категорија.

Придобивки за здравјето на луѓето што живеат во домови и домови каде што се користат еколошки одржливи материјали од Kerakoll се:

  • Подобрен квалитет на воздухот во затворени простории
  • Минимизирање на патологијата предизвикана од т.н. Синдром на болна зграда
  • Спречување на размножување на бактерии, габи и мувла
  • Зголемен комфорт и квалитет на живот
  • Здрав дом
Close Menu