+389 2 3092990 Пон|Mon - Пет|Fri 09h - 19h Саб |Sat 09h-14h

LINDNER
ПОДИГНАТИ ПОДОВИ
ALWAYS UP TO DATE

Дали сакате градежните, компјутерските и комуникациските технологии да бидат лесно достапни? Подигнатите подови обезбедуваат идеални услови за тоа. Панелните плочи се инсталираат без потреба од подно облагање, со што се овозможува пристап до празнината во било која дадена точка, гарантирајќи го лесното одржување.
Подигнатите подови, исто така, овозможуваат дополнителна флексибилност – тие можат брзо и лесно да се прилагодат на новите барања.

  • Компјутерската, градежната и комуникациска технологија може да се постават во празнината на подот
  • Лесна подршка и одржување на data каблите
  • Лесно адаптибилни за исполнување на нови барања
  • Доста модерно fit-out решение за канцелариски простор
Close Menu