+389 2 3092990 Пон|Mon - Пет|Fri 09h - 19h Саб |Sat 09h-14h

Машина BDC-3140DBP

Системот за собирање прашина BDC-3140DBP е извонредно тивок и дизајниран за повеќенаменска употреба со средни и големи строеви за брусење и полирање. Вертикалниот профил е компактен и нуди одлично маневрирање со големи тркала и два тркала за вртење / заклучување. Поради неговиот ергономскиот дизајн, има лесно достапни компонентите за нега и одржување. Конструиран главно од челик, BDC-3140DBP е направен за професионална употреба. Моторот произведува максимален проток на воздух од 300 cfm, со максимален статичен притисок од 90. Лесно променливите филтри обезбедуваат долг животен век преку целосно автоматскиот систем за чистење на воздухот. Капакот за прашина со капацитет од 90кгр лесно се отстранува за вадење на отпадот. BDC-3140DBP е напредна машина која помага да се отстранат најголем дел од прашината и честичките создадени при брусење и полирање. Овој моќен индустриски вакуум е исто така совршен за изведувачите кои мора да користат системи кои се грижат за заштита на животната средина. Оваа машина нуди високи перформанси при релативно ниска потрошувачка на енергија.
Close Menu