+389 2 3092990 Пон|Mon - Пет|Fri 09h - 19h Саб |Sat 09h-14h

BLASTRAC 1-10DPS75
Машина за сачмарење на бетонска кошулкаЛинолеум

Машина за сачмарење на бетонска кошулка (производител BLASTRAC) – Работната ширина на машината за сачмарење изнесува 254 мм и има капацитет до 130 м2/h на бетонска подлога.

Машината е опремена со правосмукалка која обезбедува чиста површина и го собира правот при самото сачмарење.

Се користи за отстранување на дотраени индустриски подови, за површинска обработка на бетонски кошулици и нивна припрема за наливни подови.

BLASTRAC 1-10DPS75 е машина опремена со погонски мотор и маневрирањето со неа го прави корисникот. Истата е погодна за ракување и транспорт.

Close Menu