+389 2 3092990 Пон|Mon - Пет|Fri 09h - 19h Саб |Sat 09h-14h

SILVADEC DECKING ПОДОВИ

Permettez à votre imagination de se déchaîner

Decking подовите на SILVADEC се карактеризираат со убавина на дрво, а притоа имаат својство што го нема дрвото: Трајност без оглед на изложеноста на временските услови, отпорност на мувла и габи, скапување и напади од инсекти.

Подовите главно се користат за надворешна употреба, за приватни и јавни проекти (тераси, базени, ресторани, хотели, терминали, марини итн.).

silvadec 2

SILVADEC подовите се гаранција за удобност (бараат минимално одржување), безбедност и не штетат на животната средина (не содржат токсични соединенија).

Долготрајност, без одржување

  • Брзо и едноставно поставување
  • Невидливи спојки и завршни додатоци
  • Звучна и еколошки наклонета инвестиција
  • 25 години гаранција од термити и габи
  • Made in France по патентирана технологија
SILVADEC е француска компанија која прва во Европа започна со производство на композитни материјали од дрво и пластика (WPC) во 2001 година, по лиценца на Strandex, светски лидер во тој процес.
Close Menu