+389 2 3092990 Пон|Mon - Пет|Fri 09h - 19h Саб |Sat 09h-14h

СПОРТСКИ ИГРАЛИШТА

Акрилна спортска подлога MAPEI

Мултинаменско спортско игралиште Општина Ѓорче Петров

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Паркет спортски систем на производител MONDO

Спортска сала Јане Сандански

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Спортски систем со масивен паркет на производител DIN

Спортска сала METALURG

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

како до нас? @

Булевар 8 Септември бр.3/4
деловен простор 1
1000 Скопје

контактирајте нѐ @

asprom@asprom.mk
+389 2 3092 990
+389 2 3092 988

следете нѐ @

Close Menu