+389 2 3092990 Пон|Mon - Пет|Fri 09h - 19h Саб |Sat 09h-14h

Спортски подови

  • Од повеќенаменски подови за теретани, преку подни облоги за натпреварувачки терени, специјализирани спортски терени за кошарка, одбојка, ракомет и сл. – сите спортски површини мора да бидат прилагодени на конкретни активности и на очекуваната тежина на товарот на дневна основа.
  • Спортските подови кои ги поставува АСПРОМ се произведени во согласност со најстрогите индустриски стандарди за да им се овозможи на спортистите одлична и безбедна основа, додека одржувањето е лесно и економично.
  • Со голем избор на бои и дизајни, победата никогаш не изгледа толку добро.
  • Нашата компанија може да се пофали со успешно поставување на атлетската патека на националната арена во Скопје. Благодарение на избраниот квалитет на спортскиот под, Интернационалната асоцијација на атлетски федерации IAAF го издаде CLASA 1 сертификатот за атлетската патека на националната арена Филип 2, 90ти стадион во светот со ваков сертификат.

како до нас? @

Булевар 8 Септември бр.3/4
деловен простор 1
1000 Скопје

контактирајте нѐ @

asprom@asprom.mk
+389 2 3092 990
+389 2 3092 988

следете нѐ @

Close Menu