+389 2 3092990 Пон|Mon - Пет|Fri 09h - 19h Саб |Sat 09h-14h

TARKETT
Спортски подови

Од повеќенаменски подови за теретани, преку подни облоги за натпреварувачки терени се до јога стидија – сите спортски површини мора да бидат прилагодени на конкретните активности и очекуваната тежина на товарот на дневна основа. Tarkett подовите се произведени во согласност со најстрогите индустриски стандарди за да им овозможат на спортистите одлична и безбедна подлога, додека одржувањето да биде лесно и економично. Со голем избор на бои и дизајни, победата никогаш не изгледала толку добро.

Kаталог

OMNISPORT V65

Omnisports V65 има висока отпорност на абење. Оптималната дебелина од 6,5 mm обезбедува удобност за спортистите, а разновидноста на бојата и чистотата ја прават оваа колекција совршена за употреба во универзални спортски сали дизајнирани за гимнастика, општа физичка култура и спортски игри.

MULTIFLEX M

Повеќеслојниот спортски паркет е совршено решение за повеќенаменски спортски објекти, како што се училишта и е особено погоден за простории кои се предмет на реновирање. Неговиот непрекинат долен слој добро ги апсорбира ударите, а силата ја дистрибуира преку целата површина. Подовите се третирани со лак за спортски подови за да се обезбеди дополнителна издржливост и економично одржување.

Close Menu