+389 2 3092990 Пон|Mon - Пет|Fri 09h - 19h Саб |Sat 09h-14h

ULSTER – Carpet Flooring

Ulster Carpets was founded in Portadown, Northern Ireland in 1938. By combining creative design talent with our unique innovative weaving technology PSYLO, we can offer unlimited design possibilities without the need for a repeating pattern, resulting in unprecedented depth and texture of design. Our striking woven axminster and wilton carpets beautifully enhance the interior of many fine establishments worldwide.

Catalogue

THE MIX COLLECTION

This collection contains our basic values: design, excellency, focus and product quality. It is designed only for satisfying different commercial needs. 

BESPOKE COLLECTION

Талентот на нашите дизајнери и уникатните способности на PSYLO ™ заедно во комбинација ја направија колекцијата BESPOKE лидер на пазарот кога станува збор за начинот на ткаење на волната. Квалитетот на дизајнот, услугата и производството се причина зошто овие теписи можат да се видат на некои од најпрестижните локации во светот.

VESCENT COLLECTION

Ова е нова еклектична колекција на од Ulster Carpets дизајнирана исклучиво за задоволување на различните потреби на светската угостителска индустрија.

Одликувајќи се со шест современи дизајни – Linea, Arbor, Nebula, Calx, Vapor и Nexus – во 21 боја Vescent е гаранција за секој комерцијален амбиент.

FUSION COLLECTION

Оваа колекција е уникатен опсег на акции со впечатливи модели и начини на бои, со цел да создадат влијание во просторот.

Fusion дизајнот ја одржува својата блискост, но делумно ревидиран за да има сосема модерен впечаток со блуз, сиви и неутрални бои, додека обемот на задебелен дизајн е зацврстен со употреба на текстура, што ја нагласува мекоста и практичноста на ткаењето.

Достапен во широчина од 4 метри, овој опсег е совршен за комерцијални ентериери.

STOCK COLLECTION

Ние разбираме дека многу проекти бараат брзо време на реализација и брза испорака. Тоа е зошто многу од нашите теписони од Stock колекцијата стануваат сè повеќе популарни на пазарот. Квалитетните, екстензивни опции за боја и дизајн ќе ги размазат дизајнерите при изборот.

Close Menu