+389 2 3092990 Пон|Mon - Пет|Fri 09h - 19h Саб |Sat 09h-14h

ULSTER – Теписони

Компанијата ULSTER е основана во Портадаун – Северна Ирска во 1938 година. Комбинирајќи го талентот за креативен дизајн со нашата уникатна, иновативна технологија за ткаење PSYLO™, можеме да понудиме неограничени можности за дизајнирање без потреба од повторување на моделот, што резултира со невидена длабочина и текстура на дизајнот. Нашите впечатливи начини на ткаење создаваат прекрасна внатрешност во многу убави објекти ширум светот.

Kаталог

THE MIX COLLECTION

Во оваа колекција се типизирни нашите основни вредности: дизајн, извонредност, фокусираност и квалитет на производот. Дизајниран исклучиво за задоволување на различни комерцијални потреби.

BESPOKE COLLECTION

Талентот на нашите дизајнери и уникатните способности на PSYLO ™ заедно во комбинација ја направија колекцијата BESPOKE лидер на пазарот кога станува збор за начинот на ткаење на волната. Квалитетот на дизајнот, услугата и производството се причина зошто овие теписи можат да се видат на некои од најпрестижните локации во светот.

VESCENT COLLECTION

Ова е нова еклектична колекција на од Ulster Carpets дизајнирана исклучиво за задоволување на различните потреби на светската угостителска индустрија.

Одликувајќи се со шест современи дизајни – Linea, Arbor, Nebula, Calx, Vapor и Nexus – во 21 боја Vescent е гаранција за секој комерцијален амбиент.

FUSION COLLECTION

Оваа колекција е уникатен опсег на акции со впечатливи модели и начини на бои, со цел да создадат влијание во просторот.

Fusion дизајнот ја одржува својата блискост, но делумно ревидиран за да има сосема модерен впечаток со блуз, сиви и неутрални бои, додека обемот на задебелен дизајн е зацврстен со употреба на текстура, што ја нагласува мекоста и практичноста на ткаењето.

Достапен во широчина од 4 метри, овој опсег е совршен за комерцијални ентериери.

STOCK COLLECTION

Ние разбираме дека многу проекти бараат брзо време на реализација и брза испорака. Тоа е зошто многу од нашите теписони од Stock колекцијата стануваат сè повеќе популарни на пазарот. Квалитетните, екстензивни опции за боја и дизајн ќе ги размазат дизајнерите при изборот.

Close Menu