+389 2 3092990 Пон|Mon - Пет|Fri 09h - 19h Саб |Sat 09h-14h

WEITZER PARKETT

Благодарение на нашето повеќедецениско искуство, способноста за иновации и неограничениот куриозитет, ние сме секогаш чекор напред во изборот на паркет. Со нашиот функционален и здрав паркет поставуваме стандарди за иднината и ја промовираме вашата благосостојба.

Подобрете ја животната средина во вашиот дом со AAAA ефектот

Антиалергиски, Антибактериски, Антистатичен и “Alive”. За разлика од други подови, кај нашите паркети прашината и нечистотијата не може да се прилепуваат, а грините не можат да се сокријат.

Поголема перцепираната температура на подот

Weitzer Parkett ги загрева нозете и помага при заштеда на трошоците за греење: до 0,8 ° C во споредба со ламинат и до 2,2 ° C во споредба со керамички плочки.

Површина: ProVital завршница

Чисти и апсолутно природни масла и восоци кои продираат длабоко во порите и обезбедуваат паркет со посебна заштита, кој исклучително останува да дише.

ВИЕ ќе го видете кадифениот финиш

ВИЕ ќе ја почувствувате структурата на дрвото

Интелигентни решенија со посебни функции и широк спектар за потребите на корисниците, се она што ја карактеризира компанијата Weitzer Parkett. Квалитетот и професионалноста се магични зборови, благодарение на што секој може да го пронајде својот личен сон од многубројни бои и форми. Сите производи се MADE IN AUSTRIA и се еколошки безбедни.

SOUND-REDUCTION

Паркет кој создава чувство на смиреност поради звучната редукција во просторот

THE MAINTENANCE-FREE

Паркет за кој нема повеќе грижа за одржување, штеди време и пари

HEALTY паркет

За совршена клима во просторот

АПСОЛУТНО СОВПАЃАЊЕ НА БОИТЕ – НАТПРЕВАР ПОМЕЃУ ПАРКЕТОТ И СКАЛИТЕ

Естетиката на просторот води до својата завршница преку скалите. WEITZER PARKETT се лидери на пазарот за скали – со ист формат, тип на дрво, боја и завршна површина како самиот паркет. Конзистентниот дизајн резултира со хармоничен целокупен ефект: паркетот и скалите стануваат едно..
skali i parket ista boja

Вашите предности на прв поглед се:

  • Под и скали од еден извор
  • Совршен натпревар во боја
  • Беспрекорен пренос: Нашиот систем ни овозможува да понудиме непречен пренос на следниот спрат (следно скалило)

ШЕВРОН ПАРКЕТОТ (HERRINGBONE) Е СЕКОГАШ ИН

Него може да го најдете во многу историски зданија ширум светот. Овој вид на редење на паркет веќе подолго време како да не излегува од мода, всушност шарата наречена шеврон е посакувана од било кога. Шеврон паркетот подразбира поставување на поединечни парчиња паркет во посебна форма, создавајќи непогрешлив модел. Така поставената шема се нарекува herringbone поради сличноста со коските на риба, како што е харингата. Поради неговата забележителна елегантност, многу убаво може да се вклопи во класични и стилски ентериери, но е погоден и за модерни амбиенти бидејќи делува многу луксузно.

Close Menu