+389 2 3092990 Пон|Mon - Пет|Fri 09h - 19h Саб |Sat 09h-14h

BLASTRAC BMG-435WD

BLASTRAC BMG-435WD е машина за брусење, дизајнирана за различни големини на хоризонтални апликации за подготовка на површината.

Таа е идеална машина за отстранување на премази, брусење на бетон или за полирање, со сила на мотор од 720 rpm.

Ја собира прашината кога е поврзана со соодветен систем за нејзино собирање.

Blastrac има дизајнирано цела палета на брусилки со тројни глави и дијамантски производи, кои даваат можност за обработка на било кој под и специфична апликација.

Close Menu